Kanongott och saftigt!
Jag föredrog dock att hoppa över vitlöken.
Neta527 juli 2012
Det här brödet har blivit ett favoritbröd! Jag har ingen bakmaskin, men jag börjar med att blanda vattnet och jästen, därefter tillsätter jag övriga ingredienser. Sedan häller jag degen i en avlång form (smord med olja) och låter den jäsa i c:a en timme. Efter jäsning gräddar jag brödet i 225 grader varm ugn i 30-40 min. Det blir jättegott!
Neta527 juli 2012
Glömde lägga till i min kommentar att jag ger betyget 5.
Kanongott och saftigt! Jag föredrog dock att hoppa över vitlöken.
Det här brödet har blivit ett favoritbröd! Jag har ingen bakmaskin, men jag börjar med att blanda vattnet och jästen, därefter tillsätter jag övriga ingredienser. Sedan häller jag degen i en avlång form (smord med olja) och låter den jäsa i c:a en timme. Efter jäsning gräddar jag brödet i 225 grader varm ugn i 30-40 min. Det blir jättegott!
Glömde lägga till i min kommentar att jag ger betyget 5.