Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mathavresallad med rödbeta och halloumi

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Det som råkade finnas i min mosters kyl en hungrig sommardag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rödbetorna, skala, tärna. Koka mathavren i dubbelt så mycket vatten som förp anger + 1 buljongtärning i 12 minuter. Sila bort vattnet. Tärna halloumin och stek i smör. Skiva salladslöken, tärna avokadon. Grovhacka ruccola och persilja. Blanda ihop samtliga ingredienser till salladen i en vacker skål. Blanda ihop dressingen och fördela med tesked över salladen. Strö ev. rostade pumpakärnor/solrosfrön över salladen.
  2. Tips! Gör salladen vegansk genom att byta ut halloumin mot marinerad tofu.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.