Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matig fisksoppa med kräftor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En klar höstfavorit.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och grovtärna potatisen. Koka på svag värme i 10-15 minuter i vatten och buljongtärning. Häll på matlagningsgrädde, hummerfond och tomatpuré när potatisen är mjuk. Låt soppan koka upp. Skär fisken i bitar. Lägg den i soppan och låt koka under lock i ca. 5 minuter. Tillsätt avrunna kräftstjärtar. Smaka ev. av med vitpeppar. Skölj och skär tomaterna i små bitar. Dekorera med tomat och finhackad gräslök. Servera gärna med gott bröd att doppa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.