Färgstark, smakrik, nyttig och lättlagad! Vad mer kan man begära?
Instruktioner
- Skiva svampen. Dela, kärna ur och strimla paprikorna. Skala och skiva schalottenlökarna tunt. Strimla purjolöken.
- Hetta upp olivoljan i en stor kastrull. Tillsätt svamp, paprikastrimlor, lök, purjolök, bönor samt curryn. Rör om och häll på vatten, buljongtärningar och grädden. Låt sjuda under lock i 10-12 minuter.
- Skär laxen i bitar om 2x2 cm. Dela broccolin i små buketter. Tillsätt till soppan och låt sjuda ytterligare 5 minuter eller tills fisken är klar.
- Dela och kärna ur avokadon till guacamolen. Mosa fruktköttet med créme fraiche och citronsaft. Salta, peppra och smaka av med cayennepeppar.
- Häll upp soppan och servera med guacamolen och eventuellt ett gott färskt bröd.
Publicerat den
12 februari 2014
Liknande recept
Skriv kommentar