Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matig laxsoppa med snabb guacamole

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färgstark, smakrik, nyttig och lättlagad! Vad mer kan man begära?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva svampen. Dela, kärna ur och strimla paprikorna. Skala och skiva schalottenlökarna tunt. Strimla purjolöken.
  2. Hetta upp olivoljan i en stor kastrull. Tillsätt svamp, paprikastrimlor, lök, purjolök, bönor samt curryn. Rör om och häll på vatten, buljongtärningar och grädden. Låt sjuda under lock i 10-12 minuter.
  3. Skär laxen i bitar om 2x2 cm. Dela broccolin i små buketter. Tillsätt till soppan och låt sjuda ytterligare 5 minuter eller tills fisken är klar.
  4. Dela och kärna ur avokadon till guacamolen. Mosa fruktköttet med créme fraiche och citronsaft. Salta, peppra och smaka av med cayennepeppar.
  5. Häll upp soppan och servera med guacamolen och eventuellt ett gott färskt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.