Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matig omelett med medelhavssmaker

 
  • Serverar: 1-2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En rolig egen komponerad omelett som passar perfekt till lunchen. Nyttig och med massor av smak! (Ändrat : Slarv stavfel)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg och mjölk i en bunke, smaka av med flingsalt och svartpeppar, gör gärna smeten lite åt det salta hållet så slipper man salta efter.
  2. Grovhacka spenaten. Strimla dom soltorkade tomaterna och purjolöken fint. Riv kycklingbröstet och mozzarellan i bitar. Skiva tomaten.
  3. Häll i äggsmeten i en medel varm panna, strö direkt över spenaten och purjolöken, sen den färska tomaten, kycklingen, dom soltorkade tomaterna. Toppa med mozzarella, parmesan ost och örtblandningen. Dra ner värmen och låt steka färdigt under lock i ca. 3-4 minuter. Klicka på creme fraichen / ricottan över omeletten, täck med lock igen och låt vara i ytterligare 1-2 minuter.
  4. Vik den på hälften och servera med en grönsallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.