Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matig pastasallad med kyckling

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En matig och god pastasallad som räcker till många!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med peston. Finhacka vitlöken. Mixa basilika, pinjenötter och vitlök i en matberedare. Häll i oljan i en fin stråle och vänd sist ner parmesanosten och salt.
  2. Koka pastan och låt den kallna. Blanda cremé fraiche och gräddfil. Skär kycklingköttet i mindre bitar. Skölj, ansa och strimla vårlöken. Skiva rödlöken tunt. Strimla paprikorna. Blanda allt i en stor skål.
  3. Servera peston och ett gott bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.