Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matig sillsallad

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En matig sillklassiker som passar ihop med både knäckebröd och kavring. Perfekt på påskbordet.

Ingredienser

Instruktioner

Koka rödbetorna med skalet på tills de blir mjuka, ca 1 tim. Spola rödbetorna under kallt vatten och gnid av skalet. Koka potatisen. Häll av och spara spadet från sillen. Skär rödbetor, potatis, sill och gurka i tärningar. Skala och hacka äggen grovt. Blanda samman allt tärnat och hackat i en skål. Smaka av med lite av sillspadet. Vänd ner gräddfilen strax innan serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.