Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matig smörgås med kyckling, pesto och mozarella

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En av mina bästa vänner som är kock kom på den här underbart goda och enkla lunchmackan och jag kände att jag var tvungen att dela med mig med er.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att krydda kycklingen med salt och peppar och stek den i några matskedar olivolja. När den är färdig så lägger du undan den och låter den svalna i kylen.
  2. Hetta under tiden upp en grillpanna med lite olivolja penslat på den och rosta brödskivorna tills de fått fina ränder och en krispig yta och skiva gurkan och mozzarellan i skivor.
  3. När kycklingen har svalnat så skär den i strimlor, bred pesto på en skiva av brödet, lägg ruccola och hälften av kyckling. Lägg på en till skiva bröd och på den lägger du halva mozzarellan och några skivor gurka samt basilika, bred mer pesto på den översta skivan och lägg den ovanpå men peston neråt. Gör likadant med den andra mackan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.