Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matig trädgårdssallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En god potatissallad med mycket frukt och grönt i.

Ingredienser

Instruktioner

Halvera körsbärstomaterna. Skala och skär moroten i tunna slantar. Strimla purjolöken. Skiva potatisen. Dela och kärna ur äpplet. Skär i tunna skivor. Blanda tomat, morot, purjolök, potatis och äpple luftigt med de späda salladsbladen. Rör eller skaka ihop honung med äppelcidervinäger. Vispa ner rapsoljan i en tunn stråle till en slät dressing. Smaksätt med salt och peppar. Häll dressingen över salladen och blanda försiktigt. Strö gärna över rostade pumpakärnor eller hasselnötter för lite extra "Crunch".

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.