Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria och laktosfria matiga muffins

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Passar bäst till soppa eller råkostsallad. Extra goda blir de med en smaksättning som blandas direkt i smeten. Kom ihåg att muffins är en färskvara som ska äta nybakade.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda majsmjöl, mjölmix, bakpulver och salt. Vispa upp ägget, tillsätt matfett och dryck. Rör ner smeten i mjölblandningen. Tillsätt eventuell smaksättning.
  3. Fördela 2 msk av smeten i muffinsformar.
  4. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.