Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matiga potatisvåfflor med fetaost

 
Skriv ut

Våfflor behöver inte alltid serveras som dessert. Dessa duger utmärkt somm förrätt eller nattamat tillsammans med en grönsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pressa potatisen genom potatispress och rör i äggulor och 1 ägg, grädde, mjöl, bakpulver, örter och vitlök i potatisen. Salta och peppra och rör i fetaosten.
  2. Blanda snabbt ihop till en smet. Om du rör för länge kan smeten bli seg. Låt vila ca 15 minuter. Vispa äggvitorna med salt till hårt skum och vänd försiktigt ner i smeten. Grädda och servera genast tillsammans med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.