Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syster ysters Matjesill

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En lättlagad inlagd sillrätt. Blev bjudna på den en jul för längesedan hos min syster och jag var inte sen att be om receptet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär matjesillen i lagom bitar om inte ni köper färdigskurna. Lägg sillen, den hackade löken och dillen i en fin glasburk. Blanda alla andra ingredienserna och häll allt över i burken. Rör försiktigt om så allt blandas ihop.
  2. OBS: lagen skall ej kokas.
  3. Låt den stå i kylskåp något dygn innan servering. Sen håller den ganska länge om man förvarar den i kylskåp.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • matback 17 december 2008

    Om man gillar tomat är det här sillreceptet helt ok

  • pullan21 23 december 2012

    Den här matjesillen är jättegod! Jag lovar att ni blir inte besvikna!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.