Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Härligt god matjesillröra

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Förrätt som blev en succé på midsommarbordet. Serveras i tunnbrödskorgar eller på knäckebröd.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka lök, ägg och äpple i små bitar. Skär även matjessillen i mindre bitar. Blanda crème fraiche, majonnäs och örterna. Tillsätt lite svartpeppar. Rör ner de hackade ingredienserna och rör om. Lägg upp och garnera med skivade rädisor, grovt hackad gräslök och eventuellt en liten bit citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.