Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjesills Pannacotta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Gott till förrätt eller på buffén.

Ingredienser

Instruktioner

Häll och och hacka sillen fint. Spara 1 msk av matjesillsspadet. Lägg gelatiet i kallt vatten tills det mjuknat ca 5 minuter. Krama ur och smält i en kastrull (vakta noga) Häll på grädde i en tunn ståle under omrörning tillsätt yoghurt, sillspad, lök, dill och sill bitar. Smaka av med lime, salt och peppar. Låt stelna i kylen minst 2-3 timmar. Garnera med kapris & dillvippa vid servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annikahedkvist 22 maj 2015

    Supergott, lätt att göra i förväg till fest. En favorit.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.