Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matkinas Konjaksbiskvier

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

En jättesmarrig kaka till kaffet ....

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Riv mandelmassan och blanda med socker och äggvita. 3. Klicka ut klickar av smeten på en plåt med bakplåtspapper. 4. Baka biskvibottnarna i ugnen i ca 10 minuter 5. Lossa kakorna från pappret och låt svalna å¨galler. 6. Vispar ihop ingredienserna till konjakskrämen , bred den toppig på undersidan av de helt kalla biskvibottnarna. 7. Ställ kakorna i kylen en stund så att konjakskrämen stelnar. 8. Smält chokladen i vattenbad. 9. Ta tag om botten på biskvierna och doppar dem i den smälta chokladen. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.