En jättegod Tacopaj allt på ett bräde !
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Såsen, eller "gojjan" som jag valt att kalla den, var himmelsk! Den gjorde hela pajen :-) Nästa gång ska jag ha något mer köttfärs (200gr till ungefär) då jag tyckte det var lite lite köttfärs, och minst dubbel sats av "gojjan" mest för att man inte kan få nog av den! Så vitt jag kan se finns det ingenting i receptet som berättar ugnstemp. osv. Jag förgräddade pajskalet i ca 15min i ungstemp. 200 grader tills det fått en svag färg. När jag lagt ingredienserna i skalet gräddade jag hela pajen i strax över 20min, fortfarande på 200 grader. Kan dessutom tillägga att jag stängde av ugnen och lät pajen stå i eftervärmen i säkert en timme innan servering, och det gick utmärkt - skalet blev inte "mosigt" eller liknande. Hoppas detta hjälpte de som undrar!