Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matmuffins: - västerbotten - salami - lax

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Matmuffins är perfekta som mellanmål i skidbacken eller på picknick. Olika fyllningar. västerbottenost och oliver chorizosalami, fetaost och kapris lax, gräslök och majs

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200°
  2. Lägg muffinsformarna i en muffinsplåt så får du högre muffins.
  3. Blanda mjöl, salt och bakpulver noga. Vispa ihop ägg, olja och yoghurt och vänd ihop med mjölblandningen.
  4. Rör i valfri smaksättning och klicka ut smeten i muffinsformarna.
  5. Baka muffinsen mitt i ugnen i 20-25 minuter. Låt svalna på galler.
  6. Lycka till! Njut

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • angah 20 juli 2011

    Svårt att lossa dem från muffinsformarna, men det är lättare när de kallnat.

  • Lurros 17 juli 2013

    Underbara! Riktigt mumsiga!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.