Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matmuffins med keso och bacon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Andra muffinsen blev matmuffins till en något sen frukost.

Ingredienser

Instruktioner

* Sätt ugnen på 200°C och smörj muffinshålen i en muffinsform. Det går att använda muffinsformar i papper också, men de är svåra att få av matmuffinsarna. * Blanda alla torra ingredienser i en skål. Ställ åt sidan. * Ta fram matberedaren och sätt i degkrokarna. Häll i äggen, keson, vattnet och oljan och sätt igång maskinen, så allt blandas. * Häll i mjölblandningen i matberedaren och blanda. * Stek bacontärningarna och pressa vitlöken och låt den steka med. * Blanda ost, oregano, keso och purjolök i skålen du hade till mjölblandningen. * Häll i vitlöksbaconen i ostblandningen och rör ihop. * Blanda fyllningen med muffinssmeten i matberedaren. * Klicka ut en rejäl matsked smet i varje muffinsform och ställ in i ugnen i ca 20 minuter. * Servera med ett glas kall mjölk och en sallad!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pompo 1 mars 2011

    Ungefär hur många muffins blir det?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.