Maträtt med falukorv recept

Laddar...
Din sökning gav 17 träffar
Ugnsgratinerad falukorv med champ..

En klassisk maträtt som är en av favoriterna här hemma. Om man vill kan man byta ut korven mot kassler och slänga på en näve ananasringar för variation, blir en väldigt god kombination.Monkans italienska korvgratäng

Ett recept på en maträtt som passar en vanlig vardag då man vill ha något billigt, enkelt som ändå passar ihop med ett glas rött. Grundrecepet hittade jag in nån kokbok och sen la jag till en del ingr..
Falukorvsgratäng Mexikana
Falukorvsgratäng Mexikana

En mycket god och snabblagad vardagsrätt för den som gillar Tex Mex-smakerna. Chipotle Paste som ingår i receptet är en mustig chilipasta gjord på rökt jalapeño - pricken över i:et i den här maträtten..


Wokad falukorv.
Wokad falukorv.

En rolig variant att tillaga falukorven på. Serveras gärna med pasta, ris eller bulgur som tillbehör.
Brinnande kärlek!
Brinnande kärlek!

Ett annat namn för studentnejlika, men kan det inte också betyda att en maträtt är på gång? Jo då, det är namnet på en maträtt, snabbt, gott och enkelt. Det finns en hel del varianter av brinnande k..

Skrivet av jan-gunnar-j
för över 2 månader sedan
Läs recept
Chili con Falu i lumaconi
Chili con Falu i lumaconi

Äkta Svensk falukorv tillsammans med exotiska kryddor ger den här maträtten höga smaker tillsammans med chilisås och vita bönor i tomat som blir till fyllning i stora pastasnäckor som kokats ” al dent..

Skrivet av jan-gunnar-j
för över 2 månader sedan
Läs recept