Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matros sill

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket god inlagd sill till påsk eller jul

Ingredienser

Instruktioner

Dra skinnet av sillen. Blanda vatten, ättika och salt till lagen i en skål och lägg i fileerna. Låt stå kallt i minst 12 timmar eller över natten . Häll av lagen och torka sillen på hushållspapper. Blanda alla ingredienser till såsen och smaka av med salt , peppar och socker. Varva såsen med sillen i en burk eller kruka och låt stå kallt minst ett dygn

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.