Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matvetegryta med kidneybönor

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Väldigt god gryta som skulle kunna kompletteras med en god vitlöksdressing

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp ditt matvete i 12 min på svag värme i 3 dl vatten.
  2. Fräs hackad grönkål i gjutjärnsgryta med 2 msk olivolja.
  3. Riv en halv citron och blanda i det med en hackad vitlöksklyfta och russin smaka av med salt, svartpeppar och även citronsaft. Fräs de tärnade quornbiffarna i 1msk olivolja (använd gärna smör för att få en bättre stekyta).
  4. Blanda i quornbiffarna och de kokta kidneybönorna i gjutgärnsgrytan, låt stå på svag värme i cirka 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.