Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matvetepanna med kräftstjärtar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En 80-talsrätt som jag ofta lagade som nyss utflugen till eget boende. Då använde jag ris och räkor, men numera föredrar jag matvete och kräftstjärtar i stället.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och strimla paprikan. Hetta upp oljan i en stekpanna och lägg i matvete, paprika och kryddorna. Låt fräsa några minuter. Häll i vattnet och låt koka på svag värme under lock i cirka 8 minuter. Tillsätt ärtorna och fortsätt koka några minuter. Blanda ner kräftstjärtarna och låt allt bli varmt före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • enAnnan 3 juli 2013

    God, enkel, snabb och nyttig vardagsrätt. Som funkade lika bra kall i matlådan idag. Tack

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.