Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matvetesallad med nektariner

 
Skriv ut

Den här salladen är inspirerad av orientalisk tabbouleh med frisk smak av citron och mynta. God att servera till sommarens grillning eller som ensamrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka matvetet under lock i grönsaksbuljongen ca 12 minuter. Låt kallna. Skala och hacka löken och grovhacka pistagemandeln.
  2. Blanda matvete, lök, pistagemandel, hackad persilja, hackad mynta, citronsaft och olja. Smaka av med salt och peppar.
  3. Vid servering: Skär nektarinerna i bitar och vänd ner i salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.