Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maud Olofssons västerbottenpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har ej testat Maud´s paj, men ska och eftersom jag inte äter renkött, tar jag rökt hamburgerkött i stället.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka samman ingredienserna till pajdegen och tryck ut den i en pajform. Nagga med gaffel och låt formen vila i cirka 30 minuter i kylskåp. Förgrädda skalet i 10 minuter.
  2. Hacka rensteken.
  3. Fördela ost, broccoli, svamp och renstek i pajskalet.
  4. Vispa ihop ägg och mjölk, ev salt och peppar. Häll äggblandningen i pajskalet. Den ska knappt täcka fyllningen.
  5. Grädda i cirka 25 minuter, tills äggblandningen har stannat.
  6. Servera med sallad och löjromsröra (gräddfil, löjrom och hackad gräslök).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.