Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mauds fläskfilégryta med bacon och grönsaker

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En god fläskfilégryta med grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kött och grönsaker var för sig. Lägg över i gryta. Tillsätt grädden och låt puttra i ca 10 minuter. Smaka av med chilisås, salt och peppar.
  2. Hetta upp och servera tillsammans med ris och en sallad.
  3. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Gnagett 9 maj 2009

    Det här blev en god gryta. Kommer jag att göra många gånger.

  • hanna94axel96 15 maj 2011

    Enkelt, Gott !! Bytte ut champinjonerna mot Kantareller.

  • malinsro 17 maj 2011

    Hejsan! Gjorde denna gryta i helgen.Men bytte ut champinjonerna mot kantareller. Supergod och enkel att göra. Kommer att göra den fler gånger.

  • Mariesehlstedt 6 februari 2012

    Hej gjorde din gryta idag och den var super god kommer absolut göra den igen. Häls Marie

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.