Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mauros asiatiska tartar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

I premiärprogrammet av Mauro & Pluras kök gjorde de denna förrätt som ger någon slags risfri sushiupplevelse....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tartar: Tärna laxfilé i ½ cm stora bitar. Skala och tärna 2 avokados och skär salladslöken i tunna skivor. Blanda soya och wasabipastan i en skål.
  2. Blanda lax, avokado, salladslök med 2/3 delar av wasabisoyan samt svarta sesamfrön och limesaft, smaka av med salt och peppar
  3. Avokadomos: Mosa två skalade avokados tillsammans med olivolja och citronsaft, smaka av med salt och peppar.
  4. Bygge: 4 cylindrar/mousse-ringar Olja Machésallad
  5. Olja in cylindrarna. Ställ på tallrik, lägg ner avokadoröran (ca 1 cm) och platta till, gör likadant med övriga cylindrar. Fyll på med laxröran. Täck med folie och ställ in i kylen ca 20 minuter. Ta ut och ställ på varje tallrik, lyft cylindern, toppa med sesamfrön, garnera med resterande soya och machesallad. .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.