- Serverar: 4 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
I premiärprogrammet av Mauro & Pluras kök gjorde de denna förrätt som ger någon slags risfri sushiupplevelse....
Instruktioner
- Tartar:
Tärna laxfilé i ½ cm stora bitar. Skala och tärna 2 avokados och skär salladslöken i tunna skivor.
Blanda soya och wasabipastan i en skål.
- Blanda lax, avokado, salladslök med 2/3 delar av wasabisoyan samt svarta sesamfrön och limesaft, smaka av med salt och peppar
- Avokadomos:
Mosa två skalade avokados tillsammans med olivolja och citronsaft, smaka av med salt och peppar.
- Bygge:
4 cylindrar/mousse-ringar
Olja
Machésallad
- Olja in cylindrarna.
Ställ på tallrik, lägg ner avokadoröran (ca 1 cm) och platta till, gör likadant med övriga cylindrar. Fyll på med laxröran.
Täck med folie och ställ in i kylen ca 20 minuter.
Ta ut och ställ på varje tallrik, lyft cylindern, toppa med sesamfrön, garnera med resterande soya och machesallad.
.
Publicerat den
7 mars 2010
Liknande recept
Skriv kommentar