Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mazarinkaka

 
  • Serverar: 30-35 portioner
Skriv ut

Mmmmm , supergod. Men nästan bättre när den stått någon dag och fått "mogna".

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör margarin och socker pösigt. Tillsätt äggen, ett i taget och rör ytterligare en stund.
  2. Mal mandeln och rör ner. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ner i smeten tillsammans med mjölken.
  3. Bred ut smeten i en smord och bröad långpanna.
  4. Grädda i 200 grader i 15 minuter.
  5. Skär kakan i rutor, när den kallnat, och sikta över florsocker.
  6. Låt den med fördel stå en dag och mogna för smakens skull!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.