Enkel mazarinkaka som går jättefort att göra. Ändrade lite i orginalreceptet nu efter att jag bakat den. eskrivningen när jag bestämde mig för att baka kaka var "En saftig, nästan fuktig konsistens, hallon och en lätt smak av bittermandel gör den här kakan oslagbart läcker!"
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Smakade underbart, men vår kaka blev högre och sjönk ihop i slutet i ugnen, så vi fick jämna till den för att kunna breda ut glasyren. Saknar info om ugnsvärme. Men kakan var jättegod!
Hej! Är jättesugen på att prova detta recept! Hur varm ska ugnen vara, och vet du om den går att frysa in?
Gräddade den i 175 grader. Super god kaka! Tack för ett bra recept! Hälsning Anna
Jättegod luftig, saftig kaka, eftersom jag är nötallergiker skippade jag nötterna och tog några extra droppar med bittermandelolja. Det saknas intsruktion om gräddningen. Jag gräddade i 175 grader i 25-30 minuter och det blev bra.