Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mazarinkaka med persika

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Ljuvligt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl och socker och finfördela smöret där i och tillsätt mjölk och arbeta snabbt ihop till en deg. Låt vila i kylen i 30 minuter.
  2. Kavla ut och lägg i en form med löstagbar kant. Nagga och förgrädda i 10 minuter, 200 grader.
  3. Dela persikorna och skär i klyftor. Lägg i formen. Rör smör, socker och vaniljsocker smidigt.
  4. Riv mandelmassan och rör i. Arbeta in äggen ett i taget och till sist mjölet. Bred över persikorna och grädda i 40 minuter,175 grader. Låt svalna. Rör ihop glasyren och ringla över kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.