Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Meckis chèvretoast

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Dessa suveräna smaker är helt outstanding tillsammans, helt enkelt urgott och läckert. Tycker t o m jag som egentligen inte är förtjust i getost men det här är en kanongod toast.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 250 grader. Ta ut rundlar ur brödskivorna med ett passande glas eller dylikt. Förrosta dom lätt. Lägg rundlarna på en lättsmord plåt. Skär osten i skivor c:a 6-7 millimeter tjocka och lägg på rundlarna, pensla på lite olivolja på osten. Lägg ruccolasallad i botten på assietter. In med plåten i ugnen ca 5 minuter. Lägg rundlarna med ost på ruccolan, "stänk" över balsamvinäger och sist ringla över flytande honung och servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • bodilla 1 juni 2008

    Ett tips är att ha på lite rostade pinjenötter eller valnötter också!Mycket gott!!

  • mejliz 21 januari 2010

    En riktigt god förätt och suveränt att ha pinjenötter som garnering

  • bjboman 20 december 2011

    Ha, va snopen jag blev! Var på kalas för ett tag sedan och blev bjuden på denna förrät. Kan VERKLIGEN intyga att den ÄR god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.