Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerat kött

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gott och fungerar utan sås till...

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Lägg köttskivorna på en skärbräda och salta och peppra på båda sidor.
  2. 2. Vispa upp ägg i en skål och häll mjöl och ströbröd på varsin flat tallrik. Blanda ner en nypa salt och peppar i ströbrödet.
  3. 3. Vänd skivorna i mjöl, därefter i ägg och sist i ströbröd. Köttet får då en tunn panering.
  4. 4. Värm upp olivoljan i en stekpanna och stek köttet ett par minuter på varje sida.
  5. 5. Servera genast tillsammans med citronklyftorna som pressas över köttet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.