Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wok med lövbiff och vitkål

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vitkål är riktigt gott i wok! Dessutom både nyttigt och billigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär lövbiff i tunna strimlor. Skär lök i tunna strimlor och hacka chili och vitlök. Riv ingefäran.
  2. Hetta upp en wokpanna, häll i oljan.
  3. Woka lövbiffen i omgångar tills köttet har en stekyta och lägg på en tallrik. Häll därefter i chili, lök, ingefära och vitlök, woka en stund till och lägg på en annan tallrik. Sist i med kålen och låt den få lite stekyta. Blanda i resten tillsammans med soja, vinet, honungen och smaka av väl med salt och svartpeppar.
  4. Strö över cashewnötter och servera med sweet chilisås och kokt jasminris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.