Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Medelhavsfisk med tomat, oliver,och sardeller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig och lättlagad fiskrätt full med salta och goda smaker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mät upp ris och vatten i en kastrull och låt sjuda på låg värme tills riset är klart.
  2. Smält smöret tillsammans med olivoljan i en rymlig gryta. Tillsätt sardeller, finhackad vitlök och kapris och låt fräsa någon minut under omrörning på låg värme.
  3. Halvera tomaterna och lägg ner dem i grytan, låt puttra några minuter och tillsätt därefter ärtorna och oliverna.
  4. Salta och peppra fisken och lägg ner den i grytan. Sätt på locket och låt sjuda tills fisken är färdig och genomkokt.
  5. Strö över finhackad persilja och servera med riset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.