Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melkers Club Sandwich

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Min favoritsandwich som innehåller de godaste ingredienserna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Häll i hälften av olivoljan i en stekpanna och stek kycklingen i cirka två minuter på varje sida. Krydda med salt, peppar och chiliflakes. Lägg sedan kycklingen i en form och sätt i ugnen cirka 10 minuter. Stäng av ugnen och låt kycklingen stå kvar för att hålla den varm. Stek bacon krispigt i stekpannan. Skär upp gurka, tomat, advokado och lök. Blanda samtliga ingredienser till chilimajonäsen i en skål. Häll i det resterande av oljan i stekpannan och stek brödet gyllenbrunt på båda sidorna. Skär kycklingen i skivor.
  2. Lägg ut en stor bit plastfolie/smörpapper på en tallrik. Placera en brödskiva på tallriken. Bred ut chilimajonäsen på brödet och varva med samtliga ingredienser. Avsluta med en brödskiva. Linda in mackan i plastfolien/smörpapper. Redo att servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.