Min dotter fyller 0,5 år och det firas förstås med tårtkalas! Gästerna blev glatt överraskade av de fräscha smakerna. Till och med kinkiga mormors mor norpade åt sig en extra tårtbit = högtsta betyg!
Instruktioner
- 1. Chokladmoussen: Vispa grädden. Smält chokladen och rör ner Philadelphian (se till att röra kraftigt så att chokladen inte stelnar). Låt svalna en aning och vänd ner chokladkrämen i den vispade grädden.
- 2. Hallonmousse: Blötlägg gelatinet enligt anvisningen på förpackningen. Koka upp 200 gram av hallonen och smält gelatinet i. Låt svalna! Vispa grädden med florsockret. Vänd sedan ner hallonmoset i grädden. Låt stå svalt en stund innan du fyller tårtan!
- 3. Vispa ihop ingredienserna till smörkrämen!
- 4. Lägg ihop tårtan: Börja med ett lager chokladmousse och fördela resterande 100 gram hallon ovanpå. Nästa lager består av hallonmoussen. Spackla sedan med smörkrämen och lägg på marsipanlocket.
- 5. Garnera fritt med rosor och choklad!
Publicerat den
1 december 2013
Skriv kommentar