Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melon- och bönsallad med lufttorkad skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ännu en sallad. Lättlagat och lättätet i sommarvärmen

Ingredienser

Instruktioner

Koka färska bönor i lättsaltat vatten i 1 min och spola av i kallt vatten. Annars följer du förpackningens anvisningar. Ta bort skalet från melonen och skär den i kuber. Skala (om du vill) och dela gurkan i bitar och skär tomaterna i bitar. Blanda alla ingredienser och pressa över saften från limen. Salta och peppra. Garnera med skinkan. Jag tycker det är gott med en bit grovt bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.