Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melon- och färskostfylld prosciutto

(1 kommentar)  
Skriv ut

Smakmöte med syra, sälta och sötma! Supergod förrätt och dessutom väldigt enkel att tillaga. Blir 8 rullar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda Kesella och melontärningar.
  2. Fördela blandningen på skinkskivorna och rulla ihop.
  3. Lägg rucolasalladen på ett fat och rullarna ovanpå.
  4. Strö över pinjekärnor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Anna-Malin 9 oktober 2011

    En kanonförrätt! Lätt att tillaga och förbereda, ser trevlig ut för ögat och är mycket god! Dessutom lagom mäktig så att man orkar äta varmrätten också... Tack för ett bra recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.