Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melon- och jordgubbsmargarita

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Som ett mellanting av sorbet och drink. Passar både före middagen eller som uppfriskande sorbet efter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Frys in jordgubbar och melon i tärningar dagen innan och se till att ha en bra mixer.
  2. Låt bär och melonbitar ligga framme 10-15 min eller tina dem några sekunder i mikron. De ska vara frysta men inte stenhårda.
  3. Lägg alltsammans utom vatten i en mixer. Kör pulserande till tjock sorbetliknande massa, så allt blandar sig. Tillsätt eventuellt vatten.
  4. Servera i höga glas med sugrör. Garnera med en tunn skiva melon.
  5. Tips: För bästa resultat, gör i 2 omgångar till 4 personer. Den kan också göras på kylskåpskall färsk frukt och serveras med extra is.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.