Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melon och mangosallad med pistagenötter

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Det här tycker jag passar utmärkt som efterrätt vid kräftskivan eller grillfesten, efter all sälta är det gott med en syrlig och fräsch sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina mangon om den är fryst (om färsk dela på längden runt kärnan och skär ur köttet i kuber).
  2. Skär allt melonkött i bitar/kuber och häll frukterna i en stor skål. Pressa limen och häll över saften.
  3. Blanda försiktigt. Ställ svalt till servering och strö då grovhackade pistagenötter över.
  4. Tips! Garnera med en halv kruka mynta eller basilika och servera salladen med Crèma di Balsamico.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.