Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melonsallad med biskvikräm

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En läskande efterrätt, som jag komponerade när jag köpt för många meloner. Använd den sort som du tycker om eller blanda flera olika sorter.

Ingredienser

Instruktioner

Skala melonen, tag bort kärnorna och skär köttet i tärningar. Halvera vindruvorna. Fördela i efterrättsskålar och häll över likören. Krossa mandelbiskvierna och blanda med crème fraichen. Klicka över salladen och dekorera med en citronmelisskvist.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dixiesmatte 17 augusti 2013

    En mycket omtyckt efterrätt, fräsch o jätte god

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.