Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexicogryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mustig gryta som är perfekt nu när hösten kommer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär högrev i stora portionsbitar. Låt ev ben följa med i koket. Smält smör eller värm upp olja i en stekgryta. Bryn köttet runtom. Salta och peppra.
  2. Tillsätt rödvin, buljong, krossade tomater, kummin, chilipulver, lagerblad och vitlök. Koka under locka i ca 40 minuter.
  3. Skala under tiden löken. Tillsätt dem och låt grytan koka i ca 15 minuter till.
  4. Servera grytan i sopptallrikar med grovt lantbröd och ev ris.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.