Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexicopanna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här gillar den yngre generationen när de kommer hem på mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken, fräs den i margarinet i stekpannan.
  2. Ansa och strimla purjolöken. Tillsätt köttfärs och purjo och låt allt få fin färg. Rör om.
  3. Tillsätt krossade tomater och bönor. Låt puttra 15-20 min.
  4. Fräs under tiden baconskivorna i torr stekpanna. låt dem rinna av på hushållspapper.
  5. Smaka av grytan med salt, sambal oelek och kryddor. Strimla baconet över.
  6. Serveras med ris och sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.