Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk basilikafisk

 
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Gott och lätt

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fisken i en ugnsfast form, strö över salt och täck med folie. Koka i ugn 225 grader i ca 20 min. Fräs purjon i matfett. Strö över vetemjöl och späd med tacosås och vatten. Tillsätt strimlad paprika samt b asilika och låt koka ca 5 min. Häll såsen över fisken och strö över riven ost. Gratinera i 225 grader i ca 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.