Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk bönsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jag gillar starkt kryddad mat, så denna soppan tänker jag prova privat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök och grönsaker. Tillsätt kryddmix, salsa och ca 3 dl vatten. Rör om. Låt sjuda på svag värme ca 5 minuter.
  2. Smaksätt med citronpeppar, farinsocker, salt och basilika. Tillsätt de väl avrunna och sköljda bönorna. Späd ev med vatten om soppan är för tjock. Låt soppan bli genomvarm. Garnera med jalapeños.
  3. Servera med sprödvarma Old El Paso Nachips/Tortilla Chips. Värm i ugn, 125°C, ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.