Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk färsbiff med bönsallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakrikt, smaskigt på GI-vis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med bönsalladen. Häll av vattnet i burken och skölj bönorna i kallt vatten. Låt rinna av. Koka de frysta gröna bönorna och spola i kallt vatten.
  2. Blanda samman dressingen i en serveringsskål. Tillsätt övriga ingredienser i salladen, blanda försiktigt.
  3. Blanda köttfärsen med övriga ingredienser till en smidig färs. Forma fyra pannbiffar och stek dem på båda sidor i smör i en medelvarm stekpanna, ca 3 minuter per sida. Häll över tomatjuicen och låt puttra några minuter.
  4. Servera biffarna med salladen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tiadina 18 maj 2008

    Jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.