Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk gratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Omtyckt av gäster.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda köttet med soja, chilipulver och sambal olek. Stek köttet i smör. Tillsätt purjolök och paprika och fräs mjukt. Tillsätt buljong, grädde, chilisås och vetemjöl utrört i lite vatten. Låt sjuda i några minuter. Smaka av med salt.
  2. Häll över i en ugnsfast form. Lägg på Nacho chips och strö över riven ost. Gratinera i ca 15 minuter i 225 grader.
  3. Sätt ev i flera Nacho chips i den färdiga gratängen. Servera med potatisklyftor, tomater och majskorn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.