Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk panna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En kryddstark GI-panna med influenser från Mexiko. Den spanska pepparn fyller sin funktion. Det står nötfärs men eftersom jag inte äter det så har jag använt kycklingfärs eller någon vegetarisk färs. Fungerade lika bra det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lök och vitlök. Dela den spanska pepparn på längden, skrapa ut fröna och hacka fruktköttet fint. Hacka paprikan fint.
  2. Bryn köttfärs, lök, vitlök, paprika och chili i olja. Rör om hela tiden så att köttfärsen smular sig. Tillsätt tomatpuré, krossade tomater, majs och paprikapulver.
  3. Låt småputtra under lock tills den tjocknat, ca 15 minuter. Rör ner bönorna. Krydda med salt och peppar. Servera med en fräsch sallad och smula över fetaost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.