Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Sallad med smak från Mexico tack vare guacamoledressingen

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatisskivorna mjuka i 10-15 minuter. Låt rinna av och svalna. Dela avokadon och ta bort kärnan. skrapa bort fruktköttetmed en sked och lägg det i en skål. Mosa avokadoköttet med en gaffel och rör ner olivoljan, citronsaften, vitlöken och den hackade löken. Täck skålen med plastfolie. Blanda tomat, chilipeppar, paprika och potatisskivor i en salladsskål. skeda över avokadoblandningen och strö sedan över den hackade koriandern. Krydda efter smak och servera med citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.