Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk räkcocktail (Cocte´l de camarones)

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Såsen som man gör till räkorna serveras också till olika skaldjur, från söder till norr ibland med apelsin och ibland med lime eller citron, man får smaka sig fram vad man tycker bäst om.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda chilisås med tabasco, worchester och fruktsaften. Skala räkorna och strimla isbergssalladen.
  2. Bottna 4 stora cocktailglas med sallad, dela upp räkorna och lägg dem på salladen, häll på såsen på räkorna. Ställ i kylen i ca 45 min så att smakerna hinner gifta sig.
  3. Lägg några tunna skivor avocado på toppen. Servera med salta kex.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.