Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god sallad med smak av det mexikanska köket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttfärs/kyckling enligt beskrivningen på tacokryddpåsen.
  2. Finhacka löken, tomaterna och paprikan. Blanda samman detta med salladsmixen tillsammans med majskornen (ta ca 1 dl eller mer om så önskas).
  3. Skölj kidneybönerna i vatten och låt rinna av, tillsätt dem i salladen och likaså oliverna.
  4. Skär till sist avokadon i små bitar och blanda i. Blanda salladen och toppa med riven ost.
  5. Servera med salsa och creme fraiche. Har även testat att blanda salsa och creme fraiche och det blir lika bra.
  6. Ett tips är att ta nachochips och lägga dem i en påse och krossa dem lätt och sedan strö över salladen. Eller så kan man lägga salladen i tortillabröd, vilket också är jättegott.
  7. Enjoy!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.